Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Hos Jonas B. er det alltid plass til deg som kan bidra til den rette stemningen. Som servitøren som sørger for at gjestene har det bra, som kokken som strekker seg litt for at maten skal bil ekstra god, eller deg som holder i trådene og bidrar til at både gjester og kolleger har det godt.

Når vi har konkrete ledige stillinger, finner du en nærmere beskrivelse under på siden her. Men hvis vi ikke har noe som passer deg akkurat nå, så send oss gjerne noen ord likevel – helst med en CV, og fortell oss litt om deg selv. Da tar vi kontakt så fort det dukker opp en ledig plass hos oss.

Send til: victoria@jbg.no

STILLING LEDIG: SERVITØR

To pizza med drikke til bord 14 på under 11 blank?
Du som kan servere maten varm og drikken kald, og gjerne med et smil på lur – velkommen til oss!
Vi søker servitører både til sommerhjelp og fast deltid.

Ta kontakt med Victoria på victoria@jbg.no
Men fort deg!

LEDIG STILLING: KOKK

Vi trenger flinke folk på kjøkkenet! Du skal få lage spennende mat av førsteklasses råvarer og jobbe med andre som er glad i god mat! Enten kan du mye, eller så er du sulten på å lære mer.

Ta kontakt med Victoria på victoria@jbg.no

SOMMER 2022

Sommeren nærmer seg og vi er på jakt etter sommerhjelper.

Vi på Jonas B. Lyngdal leter etter deg som er serviceinnstilt, har stå-på vilje og trives i hektisk tempo!

 

Arbeidsoppgavene består av å skape meningsfulle opplevelser for våre gjester, matlaging, oppvask og hjelp til å holde restauranten ryddig.

Sprer du glede, positiv energi og vil være en del av et supert team? Da er jobben hos oss perfekt for DEG.

Arbeidsdagene er hektiske, spennende og ulike. Vi er på utkikk etter folk som ønsker å tilbringe sommeren i Lyngdal og oppleve det idylliske Sørlandet.

Send en kort søknad til victoria@jbg.no, så ser vi frem til å høre fra deg. Vi gleder oss til å få deg med på teamet hos Jonas B. Lyngdal.