Laster Arrangementer

CountryLørdag: Arly Karlsen & Son

03 oktober 2020

Hold på (cowboy)hatten! Hver 1. lørdag i måneden inviterer vi til CountryLørdag hos oss på Jonas B. i Lyngdal.

3. oktober er det Arly Karlsen & Son som spiller hos oss. Arly har 40 års fartstid som artist og har turnert verden over.
Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og han har gjennom tidene utgitt 12 plater, både som solo-artist og sammen med andre.

Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80 tallet, mens solokarrieren startet i 2001. Han har utgitt 4 solo-album, som alle har solgt over 10.000 eksemplarer. I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List. Han har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash m.fl. og i 2007 startet han samarbeidet med G. Thomas og Ove Støylen, som The European Highwaymen. De har utgitt flere singler og albumet ”Spinning” innspilt i Nashville, med Bobby Bare som produsent i 2013.

Arly Karlsen & Sons ble etablert i 2012. De har fått svært gode tilbakemeldinger for sine show, både nasjonalt og internasjonalt.
Arly Karlsen & Sons har komponert og innspilt det meste av sang og musikk, inkludert kjenningsmelodien, til reality-serien “Norske Rednecks“. De har også etter hvert blitt en del av aktørene i denne reality-serien i flere sesonger.

Dette bør du ikke gå glipp av!

Jonas B. spanderer billetten, men det er lurt å booke bord (spiseplikt).

Share This Event

  • Dette event har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
oktober 3
Tid
14:00 - 17:00