Selskapslokaler

Jonas B. på Ålgård er så mye mer enn restauranten du møter når du åpner døren. For når anledningen krever mer plass enn den man får rundt et restaurantbord, åpner det seg helt nye muligheter i den gamle Lokstallen. Om noen skal feires, minnes, møtes eller dere bare vil samles – vi hjelper gjerne til med organiseringen slik at sammenkomsten blir akkurat som dere ønsket den.

Spisevognen

Til anledningene med litt færre gjester, kan vi dele opp Lokstallen i mindre og private rom. Spisevognen med plass til opptil 40 personer. Selskapet blir like privat som i kjelleren, utvalget av teknisk utstyr er det samme, og igjen – maten blir tilberedt av kokkene våre. Alt dere ønsker blir servert av personale som vil gjøre hva de kan for å skape et minnerikt arrangement.

Kupeen

Hos Jonas B er alle velkomne, uansett antall og anledning, og lokaler med så mye tradisjon og historie i veggene skal brukes av alle. Så når du trenger litt mer plass enn et bord i restauranten, så har vi selvsagt det. Kupeen er som skapt for mindre selskaper og møter for opptil 12 personer. Du får alt nødvendig teknisk utstyr og gleden av å arrangere sammenkomsten eller møtet i annerledes og inspirerende omgivelser med god mat og drikke.

 

Dagskurspakke med lunsj   498,- pr. person

Dagens lunsj i tillegg til servering av kaffe, te, vann og en liten godbit i pausen

Brus og annen drikke kommer i tillegg

 

Kveldskurspakke med middag og dessert   598,- pr. person

Dagens middag i tillegg til servering av kaffe, te, vann og en liten godbit i pausen

Brus og annen drikke kommer i tillegg

 

Møtepakke   198,- pr. person

Servering av kaffe, te, vann og en liten godbit i pausen

Brus og annen drikke kommer i tillegg

 

Leie av Kupéen uten servering   500,-

Jonaskjelleren – for de store anledningene

Ned trappen fra restauranten finner du Jonaskjelleren. I de historiske omgivelsene er det innredet et perfekt selskapslokale der opptil 80 personer kan feire, minnes, mingle – i det hele tatt, samles til anledninger som er ment å huskes. Her er alt på plass av teknisk utstyr og selvsagt – maten er tilberedt av kokkene på kjøkkenet i etasjen over. Alt blir brakt til bords av drevne folk som vet å servere gode matopplevelser. Leie av Jonaskjelleren koster 2000,- for oppdekking og utvask i tillegg til mat og drikke. Vi skreddersyr gjerne en meny sammen med deg, men ta gjerne en titt på forslagene våre under her.

 

Menyer