Hovedmeny

Hos oss på Jonas B handler det om familie, tradisjoner og ekte råvarer – sammen med kjærlighet for nabolaget vårt. Menyen vår er inspirert av «The Italian American Kitchen» som har sine røtter i Little Italy i New York. Da millioner av italienere emigrerte til Amerika mellom 1880 og 1924 tok de med seg livrettene sine – og videreutviklet dem i verdens største smeltedigel.

Se vår meny her

Selskapsmeny

Vi kan sette sammen en meny rundt ønskene deres eller du kan velge blant menyene vi allerede har komponert. De er satt sammen av retter som vi vet av erfaring at faller i smak hos de fleste. Og bare så det er nevnt – vi kan tilpasse menyen til de aller fleste preferanser og matallergier.

Se våre selskapsmenyer HER

Borte bra – hjemme best?

Aller helst vil vi jo ønske deg og dine velkommen i restauranten vår, men for all del – vi skjønner at det av og til blir riktig å holde selskapet et annet sted. Men maten leverer vi gjerne! Ring oss eller send en mail, så avtaler vi nærmere. Og når dere får skryt for maten, lover vi å holde tett om at det er kokkene våre som har laget den!