Bli lisenstaker

Er du den neste Jonas B.?

Dette er en invitasjon til deg som går med en drøm om å drive din egen restaurant. Ikke en sånn som vi alle har vært på mange ganger, men en litt utenom det vanlige. Det skal være uformelt, men kvaliteten på alt som serveres og de som serverer skal være høy. Et sted der folk trives så godt at de kommer igjen og igjen – også utenom de store venne- eller familiemiddagene.

Selv trives du i lokalmiljøet ditt og har ingen planer å flytte. Kanskje har du bodd der en stund og er rimelig kjent med forholdene rundt deg.

Hvis du har nikket noen ganger så langt, vil vi gjerne snakke med deg. For Jonas B. Gundersen er et slikt sted. Og kanskje det beste – det er et fiks ferdig konsept som har vist seg å være svært så levedyktig i alle de fem norske byene det finnes i dag.

Menyen er gjennomprøvd og godkjent av innbyggerne i alle de fem byene. Interiøret og den uformelle stemningen inviterer til en litt tilbakelent samling rundt bordet, og musikken, mest jazz, har vist seg å falle i smak – uansett hva gjestene ellers hører på.

Men vi skal ikke stikke under en stol at det er hardt arbeid. Konseptet er velprøvd, men ikke selvgående. Av erfaring vet vi noe om hvem som lykkes med en Jonas B. Gundersen restaurant:

• Du er kvinne eller mann med kremmersjel
• Du har evnen til å lede og motivere folk rundt deg.
• Du vil bidra til de lokale kulturliv – både i og utenfor restauranten.
• Du ser med glede på nye utfordringer.
• Du er modig og tror på egne evner.
• Du har et hode fullt av ideer og evner å realisere dem.

Nikker du fortsatt? Da er det på tide at vi tar en prat. Ta kontakt med Tore Gjesteland på telefon 906 88 993 eller tore@jonas-b.no