Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Hos Jonas B. er det alltid plass til deg som kan bidra til den rette stemningen. Som servitøren som sørger for at gjestene har det bra, som kokken som strekker seg litt for at maten skal bil ekstra god, eller deg som holder i trådene og bidrar til at både gjester og kolleger har det godt.

Når vi har konkrete ledige stillinger, finner du en nærmere beskrivelse under på siden her. Men hvis vi ikke har noe som passer deg akkurat nå, så send oss gjerne noen ord likevel – helst med en CV, og fortell oss litt om deg selv. Da tar vi kontakt så fort det dukker opp en ledig plass hos oss.

Send til: tone.helen@jonas-b.no

STILLING LEDIG: PIZZAKOKK

Vi søker etter erfaren pizzakokk! Klarer du å holde hodet kaldt og maten varm, og gjerne ha et smil på lur – velkommen til oss!

Ta kontakt med Tone Helen på tone.helen@jonas-b.no eller ring 911 82 500

LEDIG STILLING: KOKK

Vi trenger flinke folk på kjøkkenet! Du skal få lage spennende mat av førsteklasses råvarer og jobbe med andre som er glad i god mat! Enten kan du mye, eller så er du sulten på å lære mer.

Ta kontakt med Tone Helen på tone.helen@jonas-b.no eller ring 911 82 500

STILLING LEDIG: SERVITØR

To pizza med drikke til bord 14 på under 11 blank? Du som kan servere maten varm og drikken kald, og gjerne med et smil på lur – velkommen til oss!
Vi søker flere drevne servitører.

Ta kontakt med Tone Helen på tone.helen@jonas-b.no eller ring 911 82 500