Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Hos Jonas B. er det alltid plass til deg som kan bidra til den rette stemningen. Som servitøren som sørger for at gjestene har det bra, som kokken som strekker seg litt for at maten skal bil ekstra god, eller deg som holder i trådene og bidrar til at både gjester og kolleger har det godt.

Når vi har konkrete ledige stillinger, finner du en nærmere beskrivelse under på siden her. Men hvis vi ikke har noe som passer deg akkurat nå, så send oss gjerne noen ord likevel – helst med en CV, og fortell oss litt om deg selv. Da tar vi kontakt så fort det dukker opp en ledig plass hos oss.

Send til: alf@jbg.no

LEDIGE STILLINGER: 2 KOKKER

Har du lyst å bli med å bidra til at Jonas B. Klepp forblir det naturlige møtestedet for alle som elsker god mat, fantastisk service og en unik atmosfære? Brenner du for å lage god mat med de beste råvarene på et topp-moderne kjøkken?

Hvis du svarer ja på disse spørsmålene, er det en god mulighet for at det er akkurat deg vi ser etter. Men før du sender søknad, sjekk over det som står under, for å bli enda mer sikker på at dette er stedet for deg, og du er personen vi ser etter.

Hva ser vi etter
Vi søker to kokker/kokke-assistenter i hhv. 50 og 70% fast stilling med mulighet for mer ved behov.
Du må beherske norsk på bra nivå muntlig.
Det er en fordel, men ikke nødvendig, med fagbrev i kokkefaget.
Det er en fordel, men ikke nødvendig, med erfaring fra pizzabaking.
Du må være villig til å være tro mot konseptet Jonas B.
Du er innstilt på og klar over at å jobbe på et kjøkken ikke er en 9 til 4 jobb, men at både helg og kveldsarbeid er å regne med.

Hva vi tilbyr
Et etablert og godt utprøvd konsept med suksess i flere byer og tettsteder.
Et godt samarbeid med lokale kvalitetsprodusenter, som gjør at vi kan tilby deg å lage mat med de beste råvarene tilgjengelig.
Gode lønnsbetingelser og trygge arbeidsforhold.
Muligheten til å være med å forme og sette ditt preg på Jonas B. i fremtiden.

Er du fortsatt interessert? Send en søknad, gjerne en CV og referanser om du har det å by på. Så treffes vi gjerne snart for en prat?

PS: Husk å nevne om du er interessert i 50%, 70% eller begge stillingene.

Ta kontakt med Alf Hansen på alf@jbg.no eller ring 934 44 256