Jul på Jonas | Jonas B. Kristiansand

Julepakker hos Jonas B.

Husk å bestille julebord hos oss!

Vi tar oss av den gode julestemningen! Ring oss på 38091818 eller send en mail til krs@jonas-b.no for å høre hva vi kan tilby til deres julebord.

 

Julemenypakkene er klare!

Velg mellom tradisjonelle juleretter og mye annet spennende. Vi har vanlig hovedmeny med enkeltretter, men også mange spennende menypakker hele førjulstiden! Ta med deg de du er aller mest glad i til et deilig måltid. Ved større grupper anbefaler vi forhåndsbestilling av meny til selskapet. Julemenyen hos oss begynner i midten av november og går alle dager ut året. Husk at det er lurt å bestille bord.

MENY JULEPAKKER:

Gi et julebordskort til de ansatte i år!

Julen i år blir ikke høytiden for de store samlingene, men det trenger jo ikke bety at julebordet er avlyst?

Hos Jonas B er julebordet dekket, og nå kan du kjøpe Julebordskort hos oss slik at dine kolleger selv kan velge når- og med hvem de vil feire en hyggelig førjulsmiddag. Det er like enkelt som det blir hyggelig: Du velger selv beløp på gavekort og forteller oss hvor mange kort du vil ha. Du får dem i god tid før julebordet åpner fra 15. november.

Og hvis du tenker på smittefaren ved slike samlinger, så kan du ta det med ro. Sikkerheten er svært godt tatt vare på hos oss. Ta kontakt med Thomas på telefon 473 85 374 eller send en mail til thomas@jonas-b.no. Vi ønsker deg og dine ansatte en riktig god jul, og velkommen til oss!