Bragernes torg

På Bragernes torg, med utsikt til Torgscenen og alt som foregår på Norges største torg, finner du en oase der det er lett å bli sittende en stund.

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

Det beste fra to verdener

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur. Alt på menyen tilberedes av førsteklasses råvarer, om det er tynn italiensk pizza, litt kraftigere amerikansk, pasta, en saftig burger, eller annet på vår rikholdige meny. Også barna får sitt, med et litt mer spennende utvalg enn de vanligvis kan velge i.

MENY

Kokk? Sjekk ut dette!

Glade kokker er ønsket av så vel gjester som kolleger hos Jonas B. Italian Diner i Drammen. Hvis du kan lage god mat til applaus, selv når det virkelig koker på kjøkkenet – så hører vi gjerne fra deg.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Kortfattet søknad sendes stale@jbg.no fortløpende. Spørsmål? Kontakt Ståle på telefon 412 68 004

Velkommen til et minnerikt måltid

Hos oss vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Du finner oss midt på Bragernes torg i Drammen.

BESTILL BORD