Oasen på Norges største torg med god mat og drikke,
glade servitører, og helt spesielle lokaler.

Jul hos Jonas B.

Når du ikke ser skogen for bare juletrær og det synges, spises, prates og handles jul – ta en pause. Vi har toppet menyen med noen spennende, juleinspirerte retter – litt annerledes enn den julematen du er vant til. Den får du sikkert mer enn nok av likevel.
Velkommen!

BESTILL BORD HER

Bragernes torg

På Bragernes torg, med utsikt til Torgscenen og alt som foregår på Norges største torg, finner du en oase der det er lett å bli sittende en stund.

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

Det beste fra to verdener

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur. Alt på menyen tilberedes av førsteklasses råvarer, om det er tynn italiensk pizza, litt kraftigere amerikansk, pasta, en saftig burger, eller annet på vår rikholdige meny. Også barna får sitt, med et litt mer spennende utvalg enn de vanligvis kan velge i.

MENY

Velkommen til et minnerikt måltid

Hos oss vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Du finner oss midt på Bragernes torg i Drammen.

BESTILL BORD