Oasen på Norges største torg med god mat og drikke,
glade servitører, og helt spesielle lokaler.

Bragernes torg

På Bragernes torg, med utsikt til Torgscenen og alt som foregår på Norges største torg, finner du en oase der det er lett å bli sittende en stund.

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

Det beste fra to verdener

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur. Alt på menyen tilberedes av førsteklasses råvarer, om det er tynn italiensk pizza, litt kraftigere amerikansk, pasta, en saftig burger, eller annet på vår rikholdige meny. Også barna får sitt, med et litt mer spennende utvalg enn de vanligvis kan velge i.

MENY

Det beste fra to verdener

Velg mellom tradisjonelle juleretter og mye annet spennende. Vi har vanlig hovedmeny med enkeltretter, men også mange spennende menypakker hele førjulstiden! Ta med deg de du er aller mest glad i til et deilig måltid. Ved større grupper anbefaler vi forhåndsbestilling av meny til selskapet. Julemenyen hos oss begynner i midten av november og går alle dager ut året. Husk at det er lurt å BESTILLE BORD

Velkommen til et minnerikt måltid

Hos oss vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Du finner oss midt på Bragernes torg i Drammen.

BESTILL BORD